O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA SUV RESURSLARI TAQCHILLIGI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada O‘zbekiston Respublikasi hududlarida suv resurslari qayday darajada ishlatilayotgani va kelajak avlod uchun suv zahirasini qanday qilib asrab qolishimiz  tog‘risida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.