DIAPAZONI ROSTLANADIGAN FERROMAGNIT TOK O‘ZGARTIRGICHLARINING ISHONCHLILIGINI OSHIRISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Diapazoni rostlanadigan ferromagnit tok o‘zgartirgichlarining ishonchliligini oshirish. Sinov muddati mobaynida ishdan chiqqan FMTO‘ yangisi bilan almashtirilmadi. Umumiy sinov muddati T0=200·103soat Ushbu muddat mobaynida chulg‘amlar izolyasiyasi, ularning kirish va chiqish qismalarining ishdan chiqishi hamda FMTO‘ lar ishchi holatining o‘zgarishi 1- FMTO‘ ning ishdan chiqish intensivligini, yuqori chegarasi, 90 % li resursning ikki tomonlama ishonchlilik chegaraviy qiymatlari topish va hisoblash.