MAKTABGACHA TA’LIM- TARBIYALANUVCHILARIDA IQTISODIY TUSHUNCHALARNI SHAKILANTIRISHNING INNOVATSION USULLARI. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Bugungi kunda maktabgacha yoshdagi bolalarda iqtisodiy tushunchalar va innovatsion texnologiyalaridan foydalanishning, nazariy asoslari  va innavatsiyon texnologiyalarni  olib borish. Maktabgacha ta’limga olib kirish afzaliklari va metodlari.