ILMIY TADQIQOT ISHI BILAN SHUG’ULLANUVCHILARDA EMPIRIK TAJRIBALARNI, GNOSEOLOGIK IZLANISHLAR NATIJALARINI JAMLASH KO‘NIKMALARINI SHAKLLANTIRISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
ushbu maqolada ilmiy tadqiqot ishi bilan shug’ullanuvchilarda empirik tajribalarni,  gnoseologik izlanishlar natijalarini jamlash ko‘nikmalarini shakllantirish  ilmiy-nazariy va amaliy ahamiyati yoritilgan