ҲАМШИРАЛАРНИНГ ИЖТИМОИЙ-ЭМОЦИОНАЛ МУНОСАБАТИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ МЕХАНИЗМЛАРИ БИЛАН БОҒЛИҚ ТРЕНИНГЛАРНИ ҚЎЛЛАНИЛИШИ (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ушбу мақолада ҳамширалар турли маданиятларга мансуб беморларнинг ижтимоий-эмоционал меъёрларини тушуниш ва ҳурмат қилиш қобилиятини яхшилашлари билан  боғлиқ тренингларни қўлланилиши  ҳақида ёритилган.