NIZAMLIQLARDA KIRITILIP ATIRǴAN JAŃA ÓZGERISLERDIŃ MÁMLEKETIMIZ RAWAJLANIWINA TÁSIRI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Bul maqalada Ózbekstan Respublikasınıń jańa baspadaǵı Konstitutciyası haqqında jazılǵan bolıp, bunda ózgerıs kiritilgen jańa konstitutciya xalqımızǵa hám jaslarǵa bolǵan ayrıqsha itibardıń, qala berse jańa konstituciyanıń 10 tiykarǵı jańalanǵan bólimleri áyne jaslardıń zamanagóy hám sıpatlı bilim alıwı ushın jaratılıp atırǵan imkaniyatlar haqqında maǵlıwmatlar keltirib ótilgen.