Jismoniy tarbiya va sport gimnastikaning ahamiyati. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Jismoniy tarbiya va sport sohasidagi zamonaviy ta'lim davlat, jamiyat va shaxs darajasidagi ijtimoiy - iqtisodiy o'zgarishlar, O’zbekistonda oliy ta’limidagi sport yonalishidagi talabalarga umumevropa ta'lim makoniga kirishi bilan bog'liq bo'lgan yuqori sifatli qayta ishlashga undaydi.