TENGSIZLIKLARNI ISBOTLASH. KOSHI VA KOSHI BUNYAKOVISKI TENGSIZLIGI VA UNING TADBIQI. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Biz tengsizliklarni isbotlashda Koshi va Koshi Bunyakoviski tengsizliklaridan foydalanib, tengsizlikni isbotlashni sodda uslini ushbu maqolada ko’rib o’tamiz.