IPOTEKA (UY JOY XIZMATLARI) BOZORINI SHAKLLANTIRISHDA AHOLINI UY-JOY BILAN TA’MINLASH HOLATI TAHLILI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Maqolada ipoteka bozorining holati, aholiga ajratilgan ipoteka kreditlari, ipoteka portfeli o’sishi, aholi o’sishi dinamikasi tahlil qilingan.