PEDAGOGLAR TOMONIDAN DARSDA VA DARSDAN TASHQARI MUHITDA QO’LLANADIGAN PEDAGOGIK MULOQOTNING USLUBLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Pedagogik muloqot uslublarini to’g’ri  tanlash pedagoglarning darda va darsdan tashqari muhitda bo’ladigan muloqot jarayonida muhim ahamiyatga ega. Maqolada  pedagoglar tomonidan darsda va darsdan tashqari muhitda qo’llanadigan  pedagogik muloqotning uslublarini to’g’ri tanlashga doir ma’lumotlar keltirilgan.