Профессионал таълим тизимида дуал таълим шаклиниташкил этишниг ижобий томонлари (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ушбу мақолада дуал таълимда бирданига билим ва касб-ҳунар ўрганадиган таълим эканлиги исботланган. Бу таълимни нафақат ўрта махсус ёки профессионал таълимда, балки олий таълимда ҳам қўллаш мумкинлиги ёритилган.