AKADEMIK LITSEYLARDA FIZIKA DARSLARIDA FOYDALAISHGA TAVSIYA ETILADIGAN DATURIY VOSITALAR (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada yurtimizda ta’limga berilayotgan e’tibor, fizika fani bo‘yicha qaysi dasturiy vositalardan foydalanish tavsiya etilishi hamda tavsiya etilgan dasturiy vositalarning imkoniyatlari va afzalliklari haqida  so‘z yuritiladi