AEROBIK GIMNASTIKANING XUSUSIYATLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Aerobik mashqlar dasturlari ko'p yillar davomida mavjud bo'lib, millionlab odamlarga sog'liq uchun foyda keltiradi. Ular arzon narxlarda taklif etiladi, kam yoki umuman jihozlarga muhtoj emas va butun dunyo bo'ylab maktablar, jamoat markazlari va fitnes klublarida mashq qilinadi.