BOSHLANG’ICH SINFLARDA TARBIYA FANINI O’QITISHNING ASOSIY METOD VA VOSITALARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tarbiya fanini o’qitishda o’qituvchilaming darslarda pedagogik texnologiya, boshlang„ich sinflarda interfaol metodlar va    ta'limiy o'yinlardan, zamonaviy axborot-kommunikatsiyatexnologiyalaridan foydalanish o„quvchilarni mustaqil fikrlashga, ijodiy izlanish va mantiqiy fikrlash doiralarini kengaytirish bilan birga ularni darslarda o„rganganlarini hayot bilan bog„lashga, qiziqishlarini oshirishga yordam beradigan fikrlar bayon qilingan.