BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHISINING RAQAMLI TA'LIM RESURSLARIDAN FOYDALANISH KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH TIZIMI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada bo’lajak boshlang’ich sinf o’qituvchisining raqamli ta’lim resurslaridan foydalanishga tayyorligini shakllantirishga oid fikrlar keltirilgan bo’lib ,  bu dolzarb pedagogik vazifani qanday amalga oshirish kerakligi batafsil yoritilgan. Hozirgi raqamli axborot davrida bu fikrlar ta’lim tizimida ham juda yuqori ahamiyatga ega bo’lmoqda.