MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTI PEDAGOG-TARBIYACHISINING TA’LIM TARBIYA JARAYONINI REJALASHTIRISH FAOLIYATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada maktabgacha  yoshdagi bolalarning nutq hamda o’qish kompetensiyalarini shakllantirishning mazmuni, ushbu kompetensiyalarning bola rivojlanishidagi o‘rni va samaradorligi yoritib berilgan.