Qulupunayning O'zbekistondagi navlar va tarqalish hududlari (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Qulupnayning tarqalish hududlari hamda bu rezovor mevaning qanday nomlanishi tug'risida va bu mevaning foydali hususiyatlari va bu mevada uchraydigan vitaminlar tug'risida qisqacha malumotlar.