PNEVMOMEXANIK YIGIRISH MASHINASINING KONSTRUKTIV ELIMENTLARINI O‘ZGARTIRISH ASOSIDA IPNING FIZIK MEXANIK XOSSALARINI YAXSHILASH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada nazariy tadqiqotlar va tajribalardan kelib chiqib, pnevmomexanik ipning fizik-mexanik xossalarini yaxshilash maqsadida ip o‘tkazgich varonkasini yangi konstruksiyasini yaratilganligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.