CHET ELDAGI SHAHAR KO’CHA-YO’L TARMOQLARIDAGI TIRBANLIKLARNI TAHLIL QILISH VA TEGISHLI XULOSA BERISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Shahar ko’cha-yo’l tarmoqlaridagi tirbandliklarni aniqlash va boshqa hududlardagi holat bilan solishtirgan holatda  tegishli xulosa va taklif berish.