ПИЁЗБОШЛАРНИ ЎРНИДА ҚОЛДИРИБ СИФАТЛИ УРУҒ ЕТИШТИРИШНИНГ РЕСУРСТЕЖАМКОР ТЕХНОЛОГИЯСИНИ ИШЛАБ ЧИҚИШ (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Мақолада 2022-2023 йилларда пиёзнинг Истиқбол нави оналикларини ўрнида қолдириб турли муддатлар бўйича кўмиб уруғлик пиёз етиштиштиришнинг ресурстежамкор янги технологияси ишлаб чиқиш чора тадбирлари келтирилган.