Tarmoqda ma`lumotlar xavfsizligini ta`minlash usullari. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Bugungi kunda axborot almashinish jarayonida axborotlarni buzib kirish uni o`g`irlash, o`zgartirish butun jaxon global muammosi bo`lib kelmoqda. Hozirgi kunda axborot xavsizligini taminlash uchun butun jaxon olimlari ilmiy ishlar va tajribalar o`tkazishib tarmoqda ma`lumotlar xavfsizligini taminlash usullarini o`ylab chiqishmoqda.