Oilada o‘smirlik davridagi farzand bilan o‘zaro munosabatlarning psixologik jihatlari (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqola oilada o‘smirlik davridagi farzand bilan o‘zaro munosabatlarning psixologik jihatlari mavzusida bo‘lib, unda oilada bolalarni tarbiyalash masalasiga alohida to‘xtalib o‘tilgan.