Xalq og’zaki poetik ijodining tarixi va o’ziga xos xususiyatlari. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Inson dunyoda paydo bo‘lganidan buyon o‘zaro hamkorlikda yashashga, bir-biri bilan munosabatda bo‘lishga intilgan.