LOYIHA MENEJMENTINING ASOSIY TAMOYILLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
maqolada menejmentning bugungi kundagi samarali metodlari, uni sohada qo‘llay olish tamoyillari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, umumiy menejment bilan loyiha menejmentining asosiy farqli jihatlari yoritiladi.