TA’LIM ISLOHOTLARI MAZMUNIDA YOSH AVLOD MUSIQA MADANIYATI TARBIYASI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada mamlakatimizda musiqa madaniyati ta’limi sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar mazmun-mohiyati, umumta’lim maktablarida musiqa ta’lim-tarbiyasini takomillashtirish, musiqa madaniyati o‘qituvchisining kasbiy kompetentligi, zamonaviy darslarni tashkil etishning pedagogik shart-sharoitlari, metod, usul va vositalari xususida  fikr  yuritilgan.