ЗАМОНАВИЙ БАЙРАМЛАР РЕЖИССУРАСИДА ТАЪСИРЧАН ВОСИТАЛАРНИНГ ТУТГАН УРНИ ВА АХАМИЯТИ (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Мазкур мақолада замонавий байрамлар режиссурасида таъсирчан воситалардан фойдаланиш усуллари ёритилган бўлиб, таъсирчан воситаларнинг назарий жиҳатлари, режиссёрнинг таъсирчан воситалар билан ишлаш амалиёти рамз, метафора, аллегория мисолида ўрганилган.