YO’LNI TA`MIRLASHDA QO’LLANILADIGAN KICHIK MEXANIZMLAR (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2023)
Maqolada yo’llarni ta`mirlash jarayonida qo’llaniladigan kichik mexanizmlar, qo’llanilishi, ishlash tamoyili va afzalliklari keltirib o’tilgan