KICHIK BIZNESNI MOLIYAVIY RAG‘BATLANTIRISHNING IQTISODIY MOHIYATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Maqolada kichik biznesni moliyaviy rag‘batlantirishning iqtisodiy mohiyati, uning milliy iqtisodiyotdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, kichik biznes subyektlarini qo‘llab-quvvatlashning zamonaviy mexanizmlari va ularning samaradorligini oshirish yo‘llari ko‘rib chiqilgan.