PARAZITLARNING INSON SALOMATLIGIGA TAʼSIRI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2026)
Ushbu maqolada parazitlarning turlari hamda inson organizmiga jiddiy xavf solishi va keltirib chiqaradigan kasalliklari, parazitlar kelib chiqishini oldini olish,himoyalanish chora tadbirlari tushuntirib oʻtiladi.