O‘QITUVCHI SOF O‘ZBEK TILIDA GAPIRISHI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida o‘qituvchining sof o‘zbek adabiy tilida so‘zlashining ahamiyati, uning o‘quvchilarning nutqiy rivoji, milliy tafakkuri va til madaniyatini shakllantirishdagi o‘rni ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil qilinadi. O‘qituvchi nutqida ona tilining me’yorlariga rioya etilishi ta’lim sifati va tarbiyaviy samaradorlikni oshiruvchi muhim omil ekanligi asoslab beriladi.