QOʻL JANGI USULLARI KOMBINATSIYASI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada qo'l jangi (qo'l jangi sporti) usullarini samarali qo'llashda kombinatsiyalash tamoyillari, jangovar holatda texnika va taktikaning uzviy bog'liqligi, jismoniy va psixologik tayyorgarlikning ahamiyati tahlil qilinadi. Kombinatsion hujum va himoya usullarining turli xil shakllari, jangchi harakatlarining biomekanik asoslari hamda sportchilarni bosqichma-bosqich tayyorlash tizimi yoritiladi. Maqola aniq faktlar, amaliy tajribalar, ilmiy adabiyotlar hamda qo'l jangi bo'yicha o'quv dasturlariga tayanadi.