XALQ HUNARMANDCHILIGI AN’ANALARINI ZAMONAVIY DIZAYN JARAYONIGA INTEGRATSIYA QILISH MASALALARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqolada xalq hunarmandchiligi an’analarini zamonaviy dizayn jarayoniga integratsiya qilish bilan bog‘liq nazariy-metodologik va amaliy masalalar kompleks tahlil qilinadi. Tadqiqotda hunarmandchilik nafaqat tarixiy-madaniy meros elementi, balki zamonaviy dizayn tafakkuri uchun barqaror estetik, funksional va semantik resurs sifatida talqin etiladi.