MOBIL MARKETINGNING ISTE’MOLCHILAR QARORLARIGA TA’SIRI: PUSH-BILDIRISHNOMALAR VA GEOTARGETING IMKONIYATLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqola mobil marketingning zamonaviy iste’molchilar qaror qabul qilish jarayoniga ko‘rsatadigan ta’sirini chuqur tahlil qiladi, ayniqsa push-bildirishnomalar va geotargeting texnologiyalarining psixologik va kommunikativ mexanizmlarini o‘rganadi. Mobil qurilmalarning kundalik hayotga chuqur kirib borishi marketing jarayonini shaxsiylashtirilgan, kontekstga moslashtirilgan, va real vaqtga bog‘langan tizimga aylantirdi.