NOSPETSIFIK YARALI KOLIT KASALLIGI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Nospetsifik yarali kolit ospetsifik yarali kolit (NYK)yo'g'on ichakning noma'lum etiologiyali og'ir,zo'rayib boruvchi surunkali kasalligi, Etiologiyasi va patogenezi.Yarali kolitning etiologiyasi, tasnifi, Autoimmun trombositopeniya va gipoprotrombinemiya.