SUN’IY INTELLEKTNI TA’LIMGA TADBIQ QILISHSHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ta’limni raqamlashtirish jarayonining zamonaviy rivojlanishi axborotlarni taqdim etishda  vizual ob’yektlar ko‘rinishidagi tasvirlardan foydalanish zarurligini taqoza etmoqda. Ushbu maqolada infografikani yaratish, ulardan ta’lim tizimida foydalanish bo‘yicha ma`lumotlar va tavsiyalar berilgan.