LEKSIKOLOGIYANING ASOSIY TUSHUNCHALARIDAN BIRI BOʻLGAN LEKSEMA, SEMEMA VA NOMEMALAR MUNOSABATI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Maqolada  sema  tushunchasi  va  uning  talqinlari,  bu  borada  jahon  va  o’zbek tilshunoshlarining    qarashlari to’g’risida    so’z    yuritilgan.    Shuningdek,    sema so’zining terminologik  ma’nosi  o’rganilgan.  Sema va semema va nomema  oʻrtasidagi munosabatlar tahlil qilingan