BANKLARDA KREDIT BERISH JARAYONIDA SUG'URTA AMALIYOTI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada bank sektorida kredit berish jarayonidagi sug’urta amaliyotini takomillashtirish muammolari, mavjud holati va istiqbollari atroflicha tahlil qilinadi. Kredit berish jarayoni bank faoliyatining eng muhim segmentlaridan biri bo‘lib, u moliyaviy barqarorlik va xavfni boshqarish mexanizmlariga bevosita ta’sir ko‘rsatadi.