AKSIYADORLIK JAMIYATLARIDA ICHKI AUDIT XIZMATINING SAMARADORLIGINI OSHIRISH (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Mazkur maqola aksiyadorlik jamiyatlarida ichki audit xizmatining samaradorligini oshirish masalasiga bag‘ishlangan. Unda ichki auditning iqtisodiy-ijroiy nazorat vositasi sifatidagi o‘rni, u orqali korxona faoliyatining moliyaviy shaffofligini ta’minlash, ichki tartibni mustahkamlash va xatarlarni minimallashtirish yo‘llari tahlil qilinadi.