TA’MINLAGICH-TOZALAGICHINI TOZALASH SAMARADORLIGIGA VA JIN ISH UNUMDORLIGIGA TA’SIRINING TADQIQOTLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Maxalliy 5DP-130 rusumli jinlardagi ta’minlagichtozalagichlarni tozalash samaradorligini o‘rganish uchun ishlab chiqarishda S-6524seleksiyali paxtaning I nav va III nav 2-sinfida tadqiqot ishlari o‘tkazildi.