RAQAMLI IQTISODIYOTNING MAMLAKAT IQTISODIYOTIDAGI O‘RNI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Raqamli iqtisodiyot zamonaviy milliy iqtisodiyotning ajralmas qismi hisoblanadi. Ushbu maqolada raqamli iqtisodiyotning mamlakat iqtisodiyotidagi o‘rni, uning rivojlanish omillari va iqtisodiy o‘sishga ta’siri tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli texnologiyalarni joriy etishning samaradorligi va kelgusidagi imkoniyatlari haqida ilmiy fikrlar bildiriladi.