SUBTROPIK IQLIM MINTAQASI XAVO MASSALARINI O’ZBEKISTON HUDUDIGA TA’SIRI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada subtropik iqlim mintaqasi havo massalarining shakillanishi va O‘zbekiston hududiga subtropik iqlim mintaqasi havo massalarining tasiri va uning oqibatlari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.