TEMIR YO'L TRANSPORTINING ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARI: INNOVATSIYALAR VA RIVOJLANISH YO'NALISHLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2025)
Ushbu maqolada temir yo‘l transportining zamonaviy texnologiyalari, innovatsion yondashuvlar va ularning rivojlanish yo‘nalishlari tahlil qilinadi. Transport sohasidagi texnologik yutuqlar, xavfsizlikni oshirish, energiya tejamkorligi va ekologik barqarorlikni ta’minlash masalalari muhokama qilinadi. Zamonaviy poyezdlar, avtomatlashtirilgan boshqaruv tizimlari va smart infratuzilma texnologiyalariga e’tibor qaratiladi