МОСКВА-ВОЛГА КАНАЛИ ҚУРИЛИШИДА ИШТИРОК ЭТГАН ТОШКЕНТЛИК МАХБУСЛАР ВА ДМИТРОВ МЕҲНАТ ТУЗАТУВ ЛАГЕРИ (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Мақола Дмитров меҳнат тузатув лагерининг маҳбусларни қўриқлаш ва қочоқларга қарши кураш, кучайтирилган назоратини йўлга қўйиш ва Москва-Волга канали қурилишида иштирок этган Тошкентлик махбуслар ҳақида.