INGLIZ TILINI O‘QITISHDA ZAMONAVIY PEDAGOGIK METODLAR VA TEXNOLOGIYALAR (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tilini o‘qitishda zamonaviy pedagogik metodlarlar va texnologiyalardan foydalanish haqida ma’lumotlar berilgan. Jumladan:kommunikativ metod, kollaborativ metod, o‘yinlar va gamifikatsiya, aralash o‘qitish usuli, warm-up exercises, taqlid qilib o‘rganish usuli, texnologiya mobil ilovalar vaonlayn platformalar yordamida o‘rganish, texnik vositalardan foydalanish.Interaktiv metodlar ta’lim jarayonida o‘quvchilarni faol ishtirokchi qilishga, ularning fikrlash, muhokama qilish va muammolarni hal qilish ko‘nikmalarini rivojlantirishga yordam beradi.