THE HISTORY OF ARCHAEOLOGICAL EXPEDITIONS CONDUCTED IN SAMARKAND (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Samarqand O’zbekiston hududidagi eng qadimiy shaharlardan biri bo’lib, o’zining boy tarixiga egadir. Bu hududni arxeologik jihatdan o’rganish ishlari, va olib borilgan tadqiqotlarning natijalari ushbu maqolada muhokama qilinadi.