QIZILQUM PALEOLIT DAVRI YODGORLKLARI OʻRGANILISH TARIXI. (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada Qizilqum hududidan topilgan paleolit davri yodgorliklaridan biri bolgan Koʻkayoz yodgorligining topilishi va undagi arxeologik topilmalar haqida soʻz yuritiladi.