ПОЛИМЕР ТОЛАЛАРНИНГ ФИЗИК ХОССАЛАРИ (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Мазкур илмий-техник тадқиқот вазифаларнинг долзарблигидан келиб чиқиб, ушбу лойиҳанинг асосий мақсади ингичка толалини материалларни физик-кимёвий хоссаларини намоён қилиш притсиплари ҳамда толаларнинг тўқима ва нотўқима материаллар структура ва хоссалари ўзгаришини назорат қилиш учун махсус гидродинамик ва поляризацион-оптик усуллар билан фойдаланган.