DAUN SINDROMI KASALLIGI VA UNING KELIB CHIQISH SABABLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqola Daun sindromi kassaligi, kasallikning kelib chiqish sabablari va zararli oqibatlari haqida ma`lumot berilgan.Bu maqolada kasallikning hozirgi kundagi foiz ko`rsatgichi va ushbu kasallik bilan kurashish va yuqish yo`llari to`g`risida,tadbirlari davolash turlari.