OITS VA OIV KASALLIKLARI VA ULARNI OLDINI OLISH CHORA TADBIRLARI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu  maqolada  OITS  kasalliklarning  turlari,  ularning  kelib  chiqishi  va hozirda  ularga  kurashish  yo’llari  haqida,  ularning  zararli  oqibatlari  haqida  ma’lumot berilgan.  Bu  maqolada  hozirda  bunday  kasalliklar  bilan  kurashib  kelayotgan ularga qarshi kurashish chora tadbirlari to’g’risida,yuqish yollari ulardan qanday himoyalanish chora, tadbirlari davolash turlari