O‘ZBEKISTON YOSHLAR ITTIFOQI BOSHLANG‘ICH TASHKILOTINING SOTSIOLOGIK TAHLILI (TECHNICAL SCIENCE RESEARCH IN UZBEKISTAN, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda, yoshlarimizga  Prezdentimiz tomonidan beriladigan, imkonyatlar, ularning, bilim olish o‘z ustida ishlashi hamda salohiyatini oshirish maqsadida har xil yaratib berilayotgan shart- sharoitlar haqida aytib o‘tiladi.Mustaqillik yillarida mamlakatimizda yoshlarni vatanparvarlik, milliy an’ana va qadriyatlarimizga hurmat ruhida tarbiyalash, ma’naviy yetuk va jismonan sog‘lom barkamol avlodni voyaga yetkazish, ularning huquq va manfaatlarini himoya qilish borasida muayyan ishlar amalga oshirildi.